Asa, de ciudă!

Uite aşa! De ciudă, de ploaie, de ce vreţi voi, am cheltuit nişte bani, aşa cu drag, dar să-mi treacă! Nu prea mulţi, dar cum se spune mai nou, terapia prin cumpărături face bine la bibilică!

Am alocat nişte ore azi, prin aşa zis-ul mall, care de fapt e o intenţie de aşa ceva, cică se numeşte Promenada.

Decât nimic, e bine şi aşa. E cald, e culoarul liber în cursul săptămânii, başca mai găseşti şi loc de parcare. Să nu care cumva să speri la aşa ceva în week end! De ce? e simplu! chiar nu ai unde, în Focşani, să le îmbini pe toate şi în ritmul muzicii, şi la căldură. Azi, m-a luat cu transpiraţii, de nu mai ştiam dacă îmi iese răceala prin pori, ori pur si simplu îs agitată de bucurie că mai cheltui nişte bani 🙂 expusă fiind la „foehn-ul” aerului şi îmbracată de iarnă, nu de mall.

M-am luat cu introducerea şi am uitat, de fapt, subiectul! AH! DA! mi’am luat blugi! 🙂 asta ca sa mă laud, că tot îi caut de câteva luni! nu-s chiar răcnet, dar bine că mi-am luat! 🙂 stau bine… pe… nu mai zic! şi mi-am mai luat cizme de cauciuc, la ofertă! made in Romania! cele vechi le-am dat de pomană, adică le-am agătat în cuiul de la pubelă şi au dispărut în 10 minute! erau faine, dar trebuiau date cu spray refresh, aşa că mi-am luat altele „leopard”. Tocmai pentru că toată ziua a plouat, iar pe aici pe la Focşani, dacă nu eşti dotat pentru noroi şi bălţi, nu eşti mândru că eşti cetăţean! pam pam

Şi pentru că alţii au petrecut lăsata secului şi fac şi din ziua de miercuri zi de post, am ales să încep de marţi să plătesc două bilete la film şi să petrec miercuri, aşa de ciudă! Pentru că deh, avem şi noi un fel de cinema, maine apuc să văd şi cum e, cum se proiectează cel mai cel film pe care vreau să-l văd. M-au impresionat imaginile din promo, probabil că cel mai mult dintre toate filmele pe care mi-am dorit să le vad! Aşa că e musai de văzut!

Actorul, a câştigat Oscarul şi m-am rugat pentru el nespus să câştige! nu aş vedea pe nimeni în locul lui să-l facă pe realul Stephen Hawking să plângă, aşa că mâine, voi vedea „The Theory of everything” şi abia aştept! Poate voi fi în stare să vă povestesc, dacă nu, voi alege să mă bucur în tăcere!

3 gânduri despre &8222;Asa, de ciudă!&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s