2 ani

Cei de la wordpress mi-au trimis o notificare, cică: „Happy anniversary”! Am împlinit 2 ani! O fi bine, o fi rău, nu ştiu! Am exersat şi eu câte ceva, mi-am expus gândurile şi opiniile aşa cum mi-au venit în minte, din mine şi prin degetele care au atins tastatura, fără să mă gândesc la rating sau la câştiguri materiale.

Repet ce am mai spus şi scris. Am câştigat prieteni, dar am şi pierdut câţiva dintre ei datorită diferenţelor de opinie şi, de ce nu, poate că nu am ştiut nici eu să fiu altfel decât am părut a fi.

Mai departe? Nu ştiu! SĂ MAI CONTINUI?

7 gânduri despre &8222;2 ani&8221;

 1. suntem lunatici ca eu doar ce-am facut 6 ani 😀 ! Normal ca e cazul sa continui multi ani , mai ales ca ai inceput sa te perfectionezi prin cursuri 😀

 2. Sigur că e de bine! La mulți ani și ține-o tot așa, chiar dacă ai opinii diferite de unii prieteni! Dacă-ți sunt prieteni cu adevărat, vor rămâne în și continuare.

 3. O, ce veste minunaaaatăăă! 🙂
  Deci dacă după doi ani lumea încă te mai citeşte, nu ştiu de ce mai ai îndoieli.
  E clar că încă n-ai spus tot! 😉
  Ah, uitasem: La mulţi ani!

  • inca, pentru ca nu mi-am aratat adevaratii colti! is pusa la zid la orice isterie, ca cica nu mi se potriveste atitudinea agresiva cu meseria! halal culture! multumesc! si tie la fel!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s