Spaţiu pentru felicitări de 8 martie

Creez această postare şi acest spaţiu pentru cei care vor să-mi lase un mesaj de 8 martie şi nu ştiu exact anume unde, chair dacă am toate canalele media deschise.

Am creat multe canale online pentur a fi găsită, de asta există mediul online. În mediul online poţi fi oricine, oricând, oriunde, oricum. Asta îmi place! Nicidecum nu consider că eşti fals dacă ai 1000 de conturi, o mie de canale deschise, ori niciunul, aşa cum mulţi consideră, deşi e o impresie falsă.

A fost o vreme când nu aveam bloguri, dar aveam conturi de mail, nu aveam facebook, dar aveam messenger, ori alte vremuri când nu aveam nici telefon, ci doar hârtie şi un pix, şi ala amărât. Era o vreme când scriam scrisori şi aşteptam cu respiraţia tăiată de emoţii să primesc o scrisoare. Acel sentiment a fost unic pe care, cu regret, generaţia actuală nu cred că-l va mai trăi.

NU te poţi opune evoluţiei tehnologice şi poţi jongla cum vrei tu în contemporan. Ceea ce contează este să fii luat în seamă atunci când te confunzi cu propriul EU, iar 1000 de conturi pe care le-ai putea avea nu ar putea niciodată înlocui adevărata personalitate, aceea pe care cine trebuie să o înţeleagă şi să o citească, nu are nevoie să caute în spatele unui pseudonim sau id, ci să citească în forma cuvântului cu amprentă personală.

(Spre exemplu, Petre, un prieten din Franţa, oricâte id-uri şi-ar pune şi oricâte comentarii ar împrăştia pe toate platformele online, are un stil inconfundabil, dar şi alambicat în acelaşi timp. Nu se încumetă oricine să-l descâlcească, dar cei care au făcut-o, au rămas prieteni fideli, chiar dacă nu s-au cunoscut niciodată).

8martie_PetreExistă destui care îşi ridică sprânceana de atâta neîncredere şi orice expunere argumentativă ai face, în ochii lor nu valorează nimic, dar, dincolo de toţi ridicătorii de sprâncene drepte sau stângi, eu ştiu că momentele vieţii le trăieşti o singură dată, ele nu mai revin, trebuie să trăieşti cum simţi!

Oricine ai fi, îţi las aici canalul deschis şi dorinţa mea de a-mi scrie ceva. Măcar de ziua asta, chiar dacă nu sunt mamă, ci doar o umbră de femeie!

 o-BLANK-PAGE-facebookSursa foto: huffingtonpost.ca

17 gânduri despre &8222;Spaţiu pentru felicitări de 8 martie&8221;

 1. Profit de aceasta ocazie petru a ura fericire tuturor femeilor din lume.
  Pentru tine… hmmm… Mi-e frica, din analiza textului tau,ca nici nu cauti fericirea…
  Ce-as putea ,atunci, sa-ti urez de 8 martie ?
  Poate doar sa ti se implineasca tot ce ti-ai propus…

  • fericirea este o chestie abstracta, subiectiva! fericirea cand o ai nu o mai cauti, asa e! ea doar se intretine, poate, cu maruntisuri! ce ar fi viata fara chestii marunte, dar pline de esenta?

   • Ma bucur pentru dvs, inteleg ca sunteti fericita… Asta nu e putin lucru.
    Atunci, 8 Martie fericit ! 🙂

 2. Să profităm, vitejii mei, să profităm de spațiu. Hopa, dar stai, ora nu ne dă voie, este 23 și 59 de minute. Ok. Revenim mâine. Noapte bună, acum…

 3. HOP OPT COPT VIU FINIT STAI INFINIT TAI DARUL NU-L DESCHIDE

  Floarea care zboară cerul tot ducîndu-L
  Tu FEMEIE aprig purtătoare astfel de VIU şi DES-Faceri
  Nu Te plînge, privind soarele-n privirea-i nu există umbre
  Ci doar Licărirea care naşte zvonul harul unei treceri
  Ai doar Cuminţenia unei flori privind dar naşterea Cometei (cea Oracol OPT, infinit !)

  • pentru ca opt urmeaza dupa sapte, sapte e ziua in care mama a vazut Soarele, la care s.a mai adaugat un patru si a devenit anul in care am vazut Soarele si cometa traversant sistemul! multumesc! la multi ani!

   • iar eu am venit pe lume, pe-aici, pe 9, la fiecare început de ani, de-atunci, tot CUTREIER !

 4. Să fii liberă și sănătoasă,
  Tu, copila mea voioasă,
  Ca un ghiocel în floare,
  Să crești mare, să crești mare.

  Să ai, numai lângă tine,
  Suflete cu inimi pline,
  Să ai sufletul avere,
  Să ai inimă de miere,

  Si pădurea foșnitoare,
  Să-ți fie, la ceas de Soare,
  Pavăză pentru a ta minte,
  Să poți spune 5 cuvinte:

  Slavă Cerurilor că sunt FEMEIE.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s