Negrule, să faci dobitoc pe cine vrei, nu pe Hawking!

Dan Negru să facă dobitoc pe cine vrea. Dacă tot o respectă pe bunică-sa poate ar fi învăţat, măcar de la ea, că un creştin nu jigneşte, un habotnic da, şi dacă tot e profan în ştiinţă şi fizică, mai bine şi-ar vedea de blondele lui şi ar tăcea!

„Vedetele” astea au impresia că au dreptul să jignească oricum şi oriunde, iar blogurile lor mai fac şi trafic pentru nimic!

Auzi Dane? păcat de zâmbetul tău, dar măcar pentru faptul că acest Hawking, pe care tu il faci dobitoc, a reuşit să trăiască atâţia ani, în ciuda bolii, şi să gândească mai mult decât tine, e ceva cu Universul ăsta, nu crezi?

materialul ineptic AICI: http://www.cotidianul.ro/dan-negru-savantul-stephen-hawking-este-un-dobitoc-124372/

14 gânduri despre &8222;Negrule, să faci dobitoc pe cine vrei, nu pe Hawking!&8221;

  • ca cica il citeste, auzi! pai daca il citea cum trebuie ar fi inteles totusi ceva, iar daca ar fi stat el insusi, Dan Negru, paralizat (Doamne FEreste) cred ca l+ar fi facut dobitoc pe cine oare?

 1. Stephen Hawking a spus că nu există Dumnezeu în sensul Biblic, dar nu a amintit nimic de forța care îl ține în viață pentru a ne explica nouă, pământenilor, ceea ce pentru el este limpede ca apa de izvor: Fizica Cuantică.

 2. Dan Negru face parte dintr-o gaură neagră care-l acaparează fără să-și dea seama. Ea se cheamă „grandomanie”, și îi absoarbe și mintea care i-a mai rămas.

 3. Hai măi Alex, că prea eşti sub influenţa unui film… Te iei acum de ce a scris nimeni pe stradă pe un blog personal în 2010 ?!?
  Şi la urma urmei, ce dacă a scris? E părerea lui, că are dreptul. Ce, tu dacă-l faci acum dobitoc pe Negru înseamnă că aşa şi este? E doar părerea ta. Nu va rămâne în tratate de specialitate, în lucrări de referinţă ale istoriei universale. Va dispărea odată cu individul.
  Ideea care contează e că dacă de moartea lui Hawking va afla toată planeta, de cea a lui Negru va afla doar familia lui şi groparii care să ştie unde sapă.

  • marturisesc ca nici nu m-am uitat la data la care a afirmat si a jignit! nu stiu daca m-a deranjat opinia lui, cat faptul ca l-a facut dobitoc! eu nu fac dobitoci decat pe cei care sunt in preajma mea la un moment dat, in cadru „intim” sa zic asa, ăentru motive foarte serioase si fara sa incalc Constitutia. Ca sa parafrazez cel mai bun exemplu pe care l-am invatat la Campina: BEcali, justificand conflictul cu Mitica Dragomir: „el m-a făcut pe mine oligofren, eu l-am facut pe el zdreanţă, dar nu ne-am jignit”! S-a şi gasit cine sa-l facă dobitoc pe Hawking!

 4. A NU TE LĂSA ISPITIT de Diavol
  A nu cădea în aceeaşi HAZNA
  A rămîne deştept
  A nu polemica cu neghiobii, mahalaua şi haita
  A rămîne lucid şi a privi stelele ca Stephen Hawking căutînd Esenţialul
  Este Singura şi UNICA cale-lecţie a o învăţa, însuşi şi a o povesti şi celorlalţi
  NICIODATĂ ALTFEL !

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s