Poarta Raiului e deschisă!

Ştiaţi că atunci când cineva moare în zilele pascale, se spune că are Poarta Raiului deschisă indiferent de păcatele avute?

hei bine, eu nu prea am ţinut cont de asta până acum şi nu mă consider o persoană care să ţină cont de tradiţii religioase în special, ori de ceea ce se spune prin cărţi religioase, dar mi-ar plăcea să cred că cei care mor în zile luminate îşi vor găsi liniştea şi lumina veşnică, acolo unde vor merge cu sufletul, fiindcă trupul lor, clar că va merge în pământ!

Zilele acestea o colegă de liceu şi-a pierdut mama! pur şi simplu! nu ştiu amănunte, dar trebuia să ne vedem la o cafea! nu ne-am văzut de peste 20 ani. A venit tocmai din Canada! brusc nu ne-am mai putut vedea pentru că peste noapte şi-a pierdut mama! trist! extrem de trist! dar, într-un fel mă bucur pentru ea pentru că a reuşit să fie aici! Poate suna cinic, dar ce poate fi mai trist să nu poţi fi acolo unde se pierde cineva? unde dispare cu totul fără ca tu să poţi fi prezent sau să poţi face ceva?

Nu am fost în stare să spun ceva mai mult decât să postez câteva imagini din Cimitirul Vesel, pe website. Atât am putut!

Ca un făcut, astăzi, am aflat că a murit şi una din mătuşile mele de rang 2 sau 3. Nici nu mai ştiu! e totuşi o persoană la care, culmea, chiar m-am gândit în ultima vreme, chiar dacă nu prea am interacţionat şi nu cred că am apucat să vorbim de mai mult de două ori în viaţă! Dar nu poate fi trecut cu vederea! orice moarte lasă pierderi! oricât de mici!

Nu pot fi prezentă fizic, dar las aici un gând de regret!

Dacă tot e Poarta Raiului deschisă până mâine, nu pot spune decât: bine că este şi Odihneşte în pace! orice ai fi tu trecut la cele veşnice!

Un gând despre &8222;Poarta Raiului e deschisă!&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s