Acesta este Parlamentul României

NU! Ei nu sunt aleșii noștri, sunt doar aleșii partidelor care ne-au bagat listele pe gât sa-i votăm! Mandat dupa mandat, la fiecare sesiune de alegeri, au dat din coate ĂIA să fie primii pe liste, apoi au împroșcat în stânga și în dreapta cu salivă și promisiuni și mult rahat. Unii au crezut ce rahat ni s-a pus pe tavă pe post de prăjitură, alții au crezut că pot vota un rău mai mic și tot așa. Am votat ce ni s-a dat! Iar ei tot se cred puternici, pentru că e firesc să te crezi atât timp cât te-ai pus singur pe scaun și nu te mai scoate decât propria ta mână de acolo!

Cireșele de pe tortul nesimțirii, pe care îl mânâncă fiecare parlamentar, nu se mai termină Nu au sezon și producția vine și din depozitele de fructe, dar livada este foarte productivă și tortul foarte dulce, iar rahatul e și cu motz, și cu ochi.

Mie mi s-a aplecat rău numai văzându-i cum se-nfruptă fără pic de jenă.

România Curată a făcut o sinteză despre nesimțiții care ne conduc și care și-au votat pensiile speciale:

http://www.romaniacurata.ro/averile-fabuloase-ale-parlamentarilor-care-au-propus-pensiile-nesimtite-proiectul-lor-votat-astazi-de-303-colegi/

WCSursa foto: Google

9 gânduri despre &8222;Acesta este Parlamentul României&8221;

 1. Democratia este din pacate o arma cu doua taisuri, inca de la aparitie. Acum 25 de ani muream dupa un parlament ales democratic, iar azi murim din cauza lui. Daca am vrea sa renuntam la parlament, nu ne-ar lasa doua lucruri. O data modelul democratic consacrat iar in al doilea rand parlamentul insusi, care ar trebui sa se desfiinteze printr-o modificare constitutionala adoptata, ghici unde, tot in parlament.
  In aceste conditii este greu, daca nu chiar imposibil de educat parlamentul. Ramane ca solutie, in afara de injuraturile noastre, de care ei nici nu se sinchisesc, reactia dura in circumscriptie. Adica, sa ii luam de par atunci cand vin „acasa” si sa le cerem demisia, daca nu ne convine ce au votat in numele nostru,sau daca ne-au furat. Dar deocamdata, cand nu sint in parlament, nu sint nici acasa. Asa ca prinde-i daca poti.
  Solutii legale ar fi, doar ca repet, paradoxul este ca ar trebui adoptate tot de ei.
  Ce ramane de facut ? Sa-i injuram pana cand le va pasa, dar daca ii injuram numai ca institutie, nu facem nimic. Trebuie luati de par individual.
  Macar daca i-am aduce in situatia de mai jos si tot am avea o bucurie 🙂

  http://www.b1.ro/stiri/externe/imagini-hilare-un-deputat-japonez-plange-in-hohote-in-timp-ce-isi-cere-iertare-pentru-frauda-comisa-video-86246.html

  • Am spus ca democratia este, in opinia mea o arma. Depinde insa pe mana cui incape. Altfel,ramane doar un cuvant frumos. Si infinitul este un cuvant frumos.

   • @Mihai
    Exact ce-am spus, ai confirmat-O ! DEMOCRATIA este o Realitatea, o experienta, o acumulare de eforturi si erori pentru a incerca reusind DIALOGUL !
    O EVIDENTA care s-a impus dupa Secole de istorie.
    Democratia nu se cumpara, nu se imprumuta, nu se imita, nu se poate schimonosi, nu se poate IMPROVIZA !
    Se invata dupa secole de TRUDA ! la fel si LIBERTATEA !
    Democratia NU se INCAPE !
    Democratia Se MUNCESTE intru Libertate si Adevar !
    Acolo unde Statul Este, devine, Sufoca, PROVIDENTIAL nu (mai) exista Democratie !!
    Ce-ia aia o „arma” ?
    Dar îmi pierd timpul DEGEABA !

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s