Cum naiba v-ați gândit toți la grevă, tocmai acum?

Cum naiba se face bre că toți vreți să o puneți de o grevă? medici, profesori, funcționari publici, controlori de trafic aerian… hmm… culmea, culmilor!

De ce vă întreb? pentru că mi se pare dubios că tocmai acum v-ați găsit cu toții, dar nu asta mi-e neclaritatea cu adevărat, ci mai ales faptul că toți invocați faptul că demnitarii și-au mărit salariile și pensiile și voi toți ați rămas „nemăriți”… Ei nu, pe bune? DAr unde erați când ei puneau la cale proiecte pe sub masă?

Presa vuia, voi vă vedeați de treabă, iar ei își puneau ”bigudiuri la adăpost”

Pe banii cui faceți voi grevă măi? și pe spinarea cui? și cu acordul cui? sindicatele negociază drepturile salariaților? sunt ele capabile de negocieri? Avem noi miniștri capabili de decizii personale/individuale fără acordul cuiva? Avem noi stat de drept? avem noi drepturi? avem noi cuvinte de spus fără să ne fie afectate integritatea, securitatea, sănătatea?

Grevă pe buzunarele cui?

Păi Guvernul abia așteaptă să intrăm noi în grevă.. noi ne facem că țipăm, ei se bucură că nu ne mai plătesc, pacienții plâng în continuare că scot bani de medicamente, iar elevii s-ar bucura că nu mai merg la școală… Ehe… nu mai ține tipul ăsta de șantaj, iar asta o știți cu toții… Suntem prea săraci și prea dezbinați să facem grevă și ei știu asta! Regret! Așa percep eu realitatea și mai regret faptul că, majoritatea încă se mai lasă amețită de promisiuni electorale și boala menținută la stadiul acut spre cronic, de peste un sfert de secol, cu medicamente de amăgire și prosteală doar ca să nu treacă la stadiul de metastază.

Unde ați fost voi lideri ai breslelor să protestați atunci când demnitarii își votau cu nesimțire, deunăzi, salariile și pensiile? Ați fost să le bateți obrazul și să le arătați cupoanele de pensie ale bugetarilor cu peste 35 de ani vechime în câmpul muncii, ori ale actualilor salariați bugetari nevoiți să se umilească pentru câțiva lei și apoi să mai fie umiliți și de proprii politicieni și de societate în ansamblul ei?

Și cu 10 procente, și cu 15 procente, tot săraci suntem și plin de lipsuri, iar mai sus de coada listei europene nu știu când o să mai urcăm! Îmi pare rău, asta e realitatea!

Nu mai cred niciun rânjet al vreunui rânjit guvernamental sau din vreun sindicat! #greva #bugetari #sindicate #guvern # promisiunidesarte

7 gânduri despre &8222;Cum naiba v-ați gândit toți la grevă, tocmai acum?&8221;

 1. N-ai cumva alte poveşti despre ANGLIA ?
  N-o mai fi nimic interesant pe-acolo ?
  Tot despre astea ? Ai devenit specialistă în „greve” !
  Să fie greu de înţeles că la nivel intelectualo-politic RomâniaD’AZI
  este complet pierdută pentru încă cel puţin 50 de ani ?!?
  Ei da ! aşa ne mai descărcăm şi noi, năduful, că prea e prea !
  Dar totuşi …… !

 2. Uite, vezi tu, Alexandra,
  Timpul trece, impresiile se „estompează” sau se „bonifică”
  Dar ori le iei pe rînd în ordine cronologică ( mie asta mi se pare mai firesc)
  Ori la nimereală ca din căciula cu bileţele.
  Noi o să ne bucurăm sincer, iar tu cu noi împreună.
  Eu zic să nu mai stai pe gînduri : deapănă (-ne) poveştile-ţi britanice !
  Mi-e foame şi mi-e sete, mi-e o POHTĂĂĂăăăăă ……….. !
  Cum naiba de nu te-ai gîndit să le pui pre aici pîna-acuma …. ?!!!!?

 3. Nu știu alții, dar cei din sănătate nu pentru salarii fac grevă, deja li s-a dat ceva, ci pentru că sistemul e de-adevăratelea bolnav. Nu mai vor să-și trimită pacienții să își cumpere medicamentele, nu mai vor să facă ei treaba Casei de Asigurări care nu se străduie să colecteze fondurile, nu mai vor centuriste care vin cu salvarea pentru că li s-a pus pata pe client în timp ce un plătitor de taxe moare de infarct pentru că ambulanța a fost ocupată, nu mai vor să se roage de autorități și firme de medicamente pentru repararea unui echograf, nu mai vor să cumpere din propriul salariu mănușile pentru consultații, hârtia pentru scrisori medicale, capsele pentru foile de observație, maturile și soluțiile pentru curățenia în spital, detergenții pentru spălarea lenjeriei spitalului, nu mai vor să fie amenințați cu televiziunea și presa dacă nu salvează un pacient care nu a avut niciodată grija de el și a venit în ceasul al doisprezecelea. S-au săturat să își asume doar ei responsabilitatea și pentru ficatul bețivilor, și pentru lehuzele care își abandoneaza pruncii nou -născuți etc., Mai vreți motive de grevă?

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s