A avut un șoc de la cutremur. Și-a aruncat copiii în WC

Șocată de cutremurul ala de 4,5 grade, pe care, după unii jurnaliști, l-au resimțit o grămadă de vrânceni, o idioată a căzut din căruță.

Nu târziu după aceea a intrat în șocul nașterii, pe la 7 luni, dar de fapt nu o știa nici măcar barbat`su însărcinată. S-a ascuns prin unghere, a lepădat gemeni, și idioata i/-a aruncat în WC cu gândul că nu o află nimeni. Doar că, nașterea nu fi chiar floare la ureche, iar asta ar fi trebuit să știe având alte patru la activ, și normal ca i-a venit rău bestiei, de a luat-o ambulanța. NU că ar fi mustrat-o conștiința vreun minut, cică i-a avortat, dar ancheta a stabilit că erau cu zile, dar bestia tot bestie rămâne.

Drept urmare, lipsa educației în general, și a celei sexuale în special, naște monștri. De aia nu are ursu coadă. Din cauza asociațiilor militante care induc oamenii în eroare spunând că se promovează nuditatea în școli prin această educație, și nu un anume control al conștiinței.

Am scris o opinie pe larg AICI.

Dacă se mai continuă cu perpetuarea prostiei, vom vedea mai multe cazuri de pruncucideri și  copii părăsiți, nu fete goale în reviste!

2 gânduri despre &8222;A avut un șoc de la cutremur. Și-a aruncat copiii în WC&8221;

  1. Cert este că toate relele pleacă de la lipsa educației, dar toate- toate – toate . Și mai sigur este că vor mai exista multe decenii astfel de ființe retarde !

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s