Dacă tot sunteți la Bachus, poftiți și la un muștar!

Nu știu dacă știți, dar zilele acestea, adică de ieri și până duminică, la Focșani se desfășoară Festivalul Viei și Vinului. L-aș fi promovat și eu mai mult, fiindcă ideea nu e rea, dar când știu cât se cheltuie pe fuste scurte și intermedieri fără legătură cu promovarea tradițiilor vrâncene, nu-mi mai vine.

Nu sunt de acord cu

paranghelia fără rost, ci doar cu partea bună a unui festival care nu este o noutate pentru focșăneni, pentru români sau ceva unic în Europa. Aceste manifestări se produc în toată lumea, cu diferența că unii investesc pentru comunitate, nu pentru grandomanie.

Să trecem peste…

Am ieșit pe la prânz, astăzi, doar pentru mine, să-mi revăd meșterii populari dragi și să nu simt că mă îmbrâncește careva. Chiar am avut parte de exclusivități.

M-am oprit, printre altele, și la standul Vincon, să aflu care sunt noutățile și ”prințesele” anului și, în timp ce schimbam ”DOUA VORBE” după ce degustasem un delicios Mirabilis, intră în cort doi băieți voioși:

”Bună ziua! … bună ziua!

Vă invităm la Festivalul Muștarului”… 🙂

NU vreau să mă laud, dar eram singura din zonă care a știut despre ce e vorba și, stați liniștiți băieți, chiar dacă nu ați avut timp să explicați voi extraflyerul, le-am explicat eu! Dați un mic pentru asta? 😛

20151009_183628Festivalul muștarului se va întâmpla la Tecuci, pentru că nu-i așa?, unde se produce cel mai gustos tradițional muștar?

Dacă nu mă înșel, va fi a doua ediție, mult mai devreme decât anul trecut (Foto 2). Anul trecut am ajuns în zonă după eveniment, iar anul acsta, la sfârșitul lunii sunteți așteptați cu toții. Cred că o să fie frumos!

mustarPoate ne povestesc cei care știu deja ce va fi…

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s