Am o invitație pentru tine la Happy Cinema, la premiera „Star Wars” 3D

Star Wars: Episode VII – the Force Awakens, în 3D.

”Faimoasa saga Star Wars, creată de George Lucas, se întoarce pe marile ecrane la HAPPYCINEMA®, începând din 18 decembrie. De această dată, acțiunea se desfășoară în format 3D și are loc 30 de ani mai târziu față de aventurile din episodul precendent, ‘Return of the Jedi’.
În acest episod, personajele din trilogia originală (Han Solo – Harrison Ford, Luke – Mark Hamill și Prințesa Leia – Carrie Fisher) vor continua lupta împotriva forțelor răului. Ei vor înfrunta armata Stormtroopers, în frunte cu antieroul Kylo Ren (Adam Driver).
Producția a durat aproape 6 luni, fiind gata în timp util pentru a ajunge pe marile ecrane chiar înainte de Crăciun.
Deși inițial refuzase să regizeze acest film,  J.J. Abrams și-a însușit atât rolul de regizor, cât și cel de co-scenarist alături de Michael Arndt (Oscar, 2006) și Lawrence Kasdan.”

Dacă vrei să vezi premiera ”Star Wars” la Happy Cinema, am o invitație pentru tine.!

Dacă ești de pe aproape, lasă-mi un comentariu, aici pe blog, că vrei să vezi filmul, iar eu îți voi oferi, invitația. Pentru premiera specială, trebuie să știi un amănunt și musai să fii disponibil: va fi o proiecție la fel de specială, pe 18 decembrie, la miezul nopții, adică la 00.01.

În rest, dacă nu îți place STAR WARS, poți urmări linkul și viziona ce filme vrei, doar la Happy Cinema! Pentru rezervări, intră pe site și acolo vei afla și cum vei beneficia de promoția săptămânii.

Ar fi păcat să nu profiți de sunet, lumina proiectorului, întunericul sălii, dar în același timp culorile vieții, la cel mai mic preț!

Noi, cei din Blogosfera Vrancea, am fost invitați speciali la premiera filmului Steve Jobs și vă garantez doar că, vă veți simți minunat la orice vizionare, doar la Happy Cinema, de la Promenada Mall Focșani.

UPDATE: Se pare ca productia STAR WARS are un real succes chiar înainte să înceapă să ruleze așa că, cei de la HAPPY CINEMA vin în întâmpinarea spectatorilor cu suplimentarea proiecțiilor, astfel încât nimeni să nu fie trist!

Deci? la oricare dintre spectacole va ofer cele doua invitații din buzunar! Voi alegeți la care, in funcție de programul acestei săptămâni, postat în imaginea de mai jos! Fii Happy și spune-mi când vreo să mergi la film, ori rezervă-ți un loc accesând linkul Happycinema.ro.

Forța fie cu tine!

programcinema

 

6 gânduri despre &8222;Am o invitație pentru tine la Happy Cinema, la premiera „Star Wars” 3D&8221;

  1. Basme? Fantezii cu Feti frumosi si zmei, capcauni si sabii fermecate, cai inaripati si zane? La asta m-a dus gandul cand am vazut…FILMELE. Eram copil, mi-era o frica de ma ascundeam in scaun, la un moment dat, ai mei au trebuit sa iasa de la cinema din cauza mea ca boceam de mama focului. Dar…AM REVENIT. Mereu si pentru totdeauna. Pentru ca, sa simti Forta curgand prin tine, in timp ce admiri eroii Star Wars in actiune, este de nepretuit. Pentru ca, in final, asta inseamna un film bun: sa simti ce simte si cel din ecran. Sa te simti…din stele….

  2. Mi-ar plăcea să merg! După un maraton de Star Wars în weekend, alături de cineva drag, pentru a fi convinsă că aceste filme merită, se pare că am fost coruptă uşor.

  3. Vin şi eu ! Glumesc ,din păcate. Sunt aici la 2200 de kilometri de, călătorind doar cu mintea înspre tărâmul strămoşesc, pe care nu îl mai voi locui probabil niciodată.

      • Hei, uşile mele sunt mereu deschise oamenilor deştepţi . În viaţă înveţi de la fiecare om ceva ,iar mie îmi place să învăţ. Ciudat dacă stau să mă gândesc cât am fugit de şcoală când eram mic. Fugeam de şcoală ,nu de cărţi. Cine ar vrea să stea închis între patru pereţi timp de 5-6 ore ? Când să vă,să te aştept 🙂

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s