Noi plătim apa rece la preț de apă caldă, voi?

În miez de noapte, ENET-ul doarme!

Mort, copt, nu ai voie să te vaiți! Acu` centrala e automată, domn`le, și e setată după temperatura de afară.

Dar nimeni nu ne impune, nouă, lucrătorilor la punctele termice, să dormim în timpul nopții. Cum se face ora zece ne pălește! Dar ne pălește așa de tare, încât, robinetul de apă rece zici că se preschimbă cu cel de apă caldă! Pardon! Am greșit! Invers!

Da, domnule! Ce tot țipi? Nu știi că la noi e un obicei de a da vina pe pensionarii din bloc că nu folosesc apa caldă suficient astfel încât să simți că robinetul de apă rece nu e schimbat cu cel de apă caldă pe timpul nopții?
Doar îl lași să curgă minute în șir, dar nu suntem noi de vină că nu ne facem datoria de fochiști la centrala finlandeză, nu, ci pensionarii din blocul ”lu` matale care se spală doar sâmbăta și duminica!”

Da, poți lăsa apa să curgă cât vrei la 12 noaptea sau la 5 dimineața! Noi dormim! Nu ne privește! Am lăsat centrala pe automat! Vinovați îs ăia care nu folosesc apa la timp sau care schimbă robinetul de la roșu la albastru, da!

Ce treabă avem noi cu matale, doamnă, că te trezești să folosești apa caldă în timp ce pe noi ne-a prins somnnul? Doamne ferește! Vrei să ne reclami? Cui? Apăi domnul director sigur petrece și dumnealui la vreun Sfânt Ion, doar nu vrei să reclami că s-a stricat motorul vreunui tractor ? nu. Nu!

La ora 5, ori în miez de noapte, nu mai zicem în toiul nopții, apa caldă de la robinete este transformată în apă rece pentru răcirea vreunui organ anatomic! De ar fi să punem vreun aparat pentru gheață, am putea să bem whiskey până dimineață! De ce nu? Doar tot e sărbătoare!
Pierderile de pe țeavă, se taie din salariul managerului?

Articol scris în miez de noapte pentru http://vrancea24.ro

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s