Cu generozitate de la Alex. Ștefănescu

Domnia sa, Alex. Ștefănescu mi-a trimis cu generozitate încă trei cărți pe care le voi citi cu drag, grație și faptului că am fost tare încântată să scriu despre cum încep să-l cunosc mai bine și să spulber prejudecățile legate de simpla aparență, deseori falsă, doar citindu-i două cărți. Suplimentar, să-mi fie și mie rușine că am făcut ceea ce pe alții sfătuiesc să nu facă!

Iar celor care blamează la modul general, le spun doar că trebuie să învățăm cu toții să cunoaștem OMUL și să nu mai punem în cârca unei singure persoane ceea ce în trecut a deranjat pe unii, ori pe alții.

Poate că au și intelectualii ăștia bubele lor, poate că Mișcarea Intelectuală a dat rateuri la un moment dat, asta ce trebuie să determine? blamarea tuturor? Mai bine luăm fiecare părticică separat și să nu criticăm mai mult decât trebuie. Să lăsăm criticii de meserie să o facă, dacă e musai!

Având onoarea să primesc un feedback pozitiv de la dumnealui, la un articol trecut, astăzi am fost a doua oară fericită să găsesc în cutia poștală un dar literar. Trei cărți, pe care abia aștept să le citesc, însoțite fiecare de autograf. Nu vă voi dezvălui pe cele mai frumoase, pentru că ar însemna să fiu lipsită de modestie, dar nici nu vă puteți imagina încântarea și zâmbetul meu ce se reflectă în ochi.

Mulțumesc mult, domnule Alex.Ștefănescu. Cândva, vorba unui prieten care îmi dorește mereu numai chestii la care nici eu nu mă pot gândi, poate veți veni la lansarea viitoarei mele cărți, alta decât una de specialitate geo sau economică! 🙂

P.S. nu știu dacă Alex. Ștefănescu face asemenea gesturi în mod obișnuit și nu trebuie să vă abonați cu toții la asemenea cadouri! 😛 hihihi

20160208_144113

Un gând despre &8222;Cu generozitate de la Alex. Ștefănescu&8221;

  1. Am cunoscut un „scriitor” ,care a scris un articol intreg pe tema prietenilor care se asteapta sa primeasca o carte gratis de la EL, doar pentru ca ii sunt prieteni. Ca, cica, ei nu stiu cat a investit el in carte, nu stiu cat il costa lansarea si ca astia nu sunt prieteni adevarati, ci pomanagii !
    Aceluia inca i se mai vand cartile cu 4 lei ! Dupa ce in prealabil a epuizat vreo doua tiraje, zicea el ! Acum le vinde, inca, asa epuizate !
    Ma bucur sa vad aici ca cei adevarati, oamenii adevarati stiu sa daruiasca ce scriu si sub forma materiala, bucurand sufletul unui adevarat cititor de literatura !
    Si ma bucur si mai tare ca este o lectie pentru acel „cititor de literatura”, ce comenta imbufnat, inchistat, acuzator si a(ne)toatestiutor la articolul precedent !

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s