PellAmar s-a reinventat

Cunoscutele produse PellAmar, cele pe care cei născuți mai devreme le știu dinainte de 1990, s-au reinventat. Se găseau greu și se detașau clar de alte produse cosmetice și pentru igiena orală.Acum e foarte simplu să le ai. Mult mai multe!

Produsele dermatocosmetice produse în România au la bază mineralele conținute de nămolul sapropelic extras din Lacul Balta Albă. Ca sa vă lămuriți mai mult puteți citi un articolul pe care tocmai l-am postat pe website-ul meu sau puteți accesa pagina de facebook a consultanților din Vrancea&Buzau.

Eu sunt convinsă că vă doriți să vă păstrați tinerețea, frumusețea și sănătatea. NU cred că ar fi un efort extraordinar să te informezi și să alegi varianta potrivită pentru tine. Nu orice produs de pe raft este și bun. Dacă citești articolul meu de AICI, poți ghici care sunt cele două produse pe care le folosesc acum și despre care vă voi mai vorbi. Intenționez să mai testez și altele. Că doar pentru ce muncesc? Să am cu ce să -mi cumpăr tot ce am nevoie să mă simt bine în pielea mea! Așa să faceți și voi!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s