Despre mine

AI AJUNS PE PAGINĂ, ÎNSEAMNĂ CĂ TE MACINĂ CURIOZITATEA? 🙂

Bun… firesc ar fi ca începutul să fie o prezentare, însă mă intimidează chestiile simple, mai mult decât adevăratele provocări.

Așă că Dragi cititori...  vă spun pentru început bine v-am găsit  și vă anunț că MI-AM FĂCUT BLOG! 🙂

Se presupune că trăiesc într-o ţară liberă, pe coordonatele: 45.7 N; 27.1 E, în care (nu)oricine are dreptul la opinie!

Scopul? să scap de avalanșa de gânduri, să mă descopăr, să învăț să „mă scriu”, să scriu ce gândesc fără teama de a fi judecată… să învăț să spun mai mult „si ce dacă? … măcar am scris… sinonim cu „dacă ar fi să spui cuiva ceva important și ai fi sigur că nu te-ar crede, ai spune?” (extras din filmul DEJA VU)… Da, Răspund la fel ca și protagonistul … Aș încerca! NU-i așa? (..)

Nu sunt scriitoare, probabil chiar antitalent, dar sper din inimă că am făcut un pas important pentru mine, pentru sufletele din jurul meu care-mi sunt alături, pentru timpul peste care trec fără ca eu să mă pot opune și sper că toată lumea va gândi că doar Dumnezeu mă poate judeca pentru orice! Așa că până la vreo alegorie…Trebuie Să fiu EU!

Blogul este despre orice şi nu despre ceva care impune să mă desfăşor între limitele sistemice ce dă „modele”. În viaţa unui OM, ca în orice sistem, există nevoia de INPUT-uri pentru a crea OUTPUT-uri bune de exportat şi un veşnic circuit de acumulare de resurse pentru a oferi şi celor din jur o fărâmă din ce am acumulat de-a lungul vieţii!

P.S.: CV-ul complet îl ofer spre citire, la cererea expresă :), iar înainte să judeci o persoană uită-te spre tine, analizează-te şi încearcă să-ţi schiţezi o identitate şi un bilanţ. Şi atentie! Articolele sunt pe categorii! Să nu vă ghidati doar după ultimele postări! 😉 Dacă nu vă place această pagină, puteţi vizita cealaltă pagină cu punct. ro.

Dacă vă place stilul meu, totuşi, şi consideraţi că pot fi de ajutor, nu ezitaţi să-mi daţi un BUZZ 🙂

Notă:

Dacă vrei să-mi comunici ceva, ai mai multe variante. Cele mai simple ar fi două: fie îmi laşi aici un comentariu, fie îmi scrii un e-mail, completând formularul de contact existent la ACEASTĂ ADRESĂ.

DAr dacă vrei să mă înjuri, înjură-mă în gând! Nu sunt rudă cu nimeni, doar cu mine însămi! nici de pripas nu sunt! dacă nu-ţi convine opinia mea, scrie-ţi propria opinie pe platforma cui vrei! este o lume deschisă, iar mediul online îţi oferă nenumărate opţiuni astfel încât să îţi lase şi ţie loc, fără să te roadă invidia şi fără să ai tendinţa să denigrezi! multă baftă! 

5 gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

  1. ai bagat drepturile de autor ? 😀 Bravo, numai sa citeasca cine trebuie 😀
    Felicitari pentru PR 😀 !

  2. Cândva, de mult, de foarte mult, nu se mainstie cubexactitate data cronologică însă se știe ca era vara, intr-o zi călduroasă de iunie, cam prin perioada examenelor de ”bac” se spune ca Mister X a dat nas în nas cu Misses X, Ea frumoasa după cum o știm cu o privire copleșitoare ce reușea sa dezghețe și cel mai mare aisberg de pe fata pământului, carismatica pana la orizonturi si inapoi, cu pieptul înainte și cu vorbele așezate ca de obicei în ordine. O zi torida de vara care a reușit sa pună face to face doua persoane total diferite fiecare rupte din galaxii diverse. O poezie, o simpla poezie banala spusa cum trebuie și mai ales în momentul acela când practic El avea nevoie sa o împartă cuiva iar Ea…. sa-și citească propria viață scrisa în câteva versuri.

    Am ajuns fără sa vreau pe aici și mi-a făcut plăcere, am cirit cu maxim interes câteva articole/întâmplări relatate, probabil cârma a vrut sa fie așa sau cine știe…?! Mi-ar fi plăcut sa te cunosc cândva și totuși parcă te recunosc citindu-ți rândurile, tocmai de aceea a început cu ”A fost odata” , poate cândva, cine știe când, te voi cunoaște. Pana atunci mă mulțumesc doar cu aceste rânduri.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s