„Mănâncă-măăă!!!! Sunt bunăăă!!!!”

Găinile şi fasolea, în general, sunt produse care fierb greu tare! 🙂

Ştiţi cât este de greu să găteşti fasole? Cel puţin dacă nimereşti vreun tip de fasole care fierbe în trei zile, şi se urăşte aşteptând. În ultima vreme, a mai apărut fasolea modificată genetic sau nu, dar care fierbe mai repede. Oricum, în mai puţin de un ceas-două, nu ai nicio şansă să mănânci.
Mie îmi place foarte tare, încă din copilărie când bunica mea o punea pe plită şi o prăjea de nu ştiu câte ori până când aproape o întindeai pe pâine. Cu ceapă sau cu murături, vai de mine!!!!!

Îmi place, dar nu am timp să o gătesc aşa des, astfel încât mai recurg la diverse pomeni (gen 1 decembrie) sau cumpăr de la market ceva gata preparat.

Aşa am făcut şi astăzi. M-am uitat pe raftul de la Carrefour-Mioriţa (Focşani) şi „mi-a făcut cu ochiul Daniela`s”. O casoletă de fasole bătută cu ceapă prăjită pe deasupra, yammz,  numa` bună de mâncat şi accesibilă la preţ, la reduceri. Acum se ştie că produsele pe raftul de reduceri sunt aproape de expirare. Mă uit la casoletă, părea în regulă. Nu era folia bombată. Mă uit pe spate, produsul expira mâine. Cum mie mi-era foame atunci, am luat produsul fără să mă gândesc că se strică până acasă, în 10 minute.

P1060237 copy P1060239Am ajuns acasă, am scos produsul din sacoşă, folia se umflase între timp, am desfăcut produsul şi ????? … nu e greu de ghicit:

 P1060238 copy P1060241„domnişoara Daniela” a fermentat înainte de termen. NU a mai avut răbdare până mâine! Probabil că striga de mai multă vreme: „Mănâncă-măăăăăăă!!!! Sunt bunăăăăă!!!!” DE ce măi băieţi n-aţi fost pe fază?
A expirat înainte de termen!

UPDATE: 09.12.2013

De ciudă că nu am putut mânca acea fasole bătută, m-am apucat eu să gătesc. Mi-a luat cam mult, dar cred că mi-a ieşit 🙂

fasolebatuta copy

11 gânduri despre &8222;„Mănâncă-măăă!!!! Sunt bunăăă!!!!”&8221;

  1. 1.fugi repejor cu ea inapoi si obligai sa le scoata pe toate de la vanzare!
    2. sa nu-ti para rau pt ca oricum nu avea gust bun nici in ziua fabricarii ei
    3. cumpara oala sub presiune si o sa vezi ce inseamna sa fierbi usor si cu putin gaz( asta-i sfat de la Iuliana) 😀

    • am explicat de ce nu m-am dus! din pacate am masina in reparatie! pot suna si protectia consumatorului de asemenea, insa tot pe drumuri as sta! oricum sesizarea de la protectie sau de la magazin o citeau doar ei si ma alegeam si cu banii dati la taxiu! Asa aici citeste mai multa lume si stau comod, pe scaun, la caldura! nu ma aleg cu banii, nici pe produs si nici pe reclama facută, dar măcar am laut atitudine! produsele preambalate nu am cum sa le gust! aşa că nu e vina mea!

  2. Alexandra, draga mea, ma rezum la cateva cuvinte…iti scriu pentru ca intamplarea face ca eu sa iti fi citit articolul dp ce cu cateva minute inainte am terminat de gatit…ce crezi? da!!!…fasole!! …si mie imi displace sa stau sa astept pana se hotaraste sa fiarba, dar m-am convins ca asteptarea merita…..si m-am mai convins ca trebuie sa iti aduc si tie o casoleta, nu de alta, dar n-as vrea sa mai treci prin astfel de experiente. Dar asta numai daca imi accepti tu oferta neconditionata. si, da….si eu as fi ramas la caldurica, incercand sa rezolv probplema catusi de putin de acasa.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s