Pentru a călători pe drumurile României, închiriază o maşină de la SWISO Rent A Car

După cum bine ştiţi infrastructura României este slabă. Ca să nu zic proastă. Voi repeta, de câte ori va fi cazul, că nu trebuie să ne comparam cu ţările lumii a treia, ci cu acele ţări al căror nivel de dezvoltare este cel în ale căror tendinţe ne-am încadrat ca naţiune.

Dacă infrastructura feroviară nu permite să circulăm rapid, încă, şi nu se ştie cât timp mai avem de aşteptat, cea rutieră, chiar dacă starea drumurilor este destul de proastă, permite accesul, totuşi, către multe zone, chiar şi izolate.

Să poţi călători în ţara ta, respectiv în România, indiferent de unde vii, ai nevoie maşină. De ce? Pentru că, a depinde de orarul transportului în comun este un chin. Pierzi timp, iar bagajele îţi pot da de furcă. Mai mult de atât, dacă ai permis de cel puţin 2 ani, şi o vârstă minimă de 21 de ani, sigur te poţi numi, aproape experimenta şi poţi închiria una, de oriunde şi oricând.

Cu siguranţă nu ai o problemă pentru a ocoli gropile, iar dacă vrei să ajungi în livada de pruni a unui gospodar dintr-un cătun, nu te prea văd condus de niciun microbus.
Dacă turistul autohton îşi mai găseşte vreun prieten sau vreo rudă de la care să-şi împrumute o maşină, cel care trăieşte în afara graniţelor ţării poate să trăiască un adevărat calvar din cauza lipsei de corelaţie a mijloacelor de transport în comun, corelaţie neconcordantă între principalele elemente: viteză-timp-calitate-preţ-conectivitate la rută.

La noi, în România, nu există o istorie sau tradiţie privind închirierea de maşini. Teama noastră de a nu fi furaţi, de a nu ni se deteriora bunurile din proprietate, are rădăcini vechi, în istorie. Lipsa de seriozitate a multor cetăţeni şi grija mult mai slabă faţă de bunul altuia, ne face reticenţi la a investi într-o afacere ce implică riscuri ori încredere. Dar există şi curajoşi, există şi soluţii! O minimă garanţie să-ţi cumperi încrederea, dă siguranţa şi celui care îţi oferă, dar şi tu, cel care primeşte, plăteşti mult mai puţin pentru încredere şi propriul tău confort!

EXISTĂ acum SWISO Rent A Car.

Chiar dacă doar în Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte, Braşov ori Buzău, acestea reprezintă, totuşi, oraşe mari, cu potenţial turistic în apropiere şi habitat propice de a încheia afaceri sau de a te distra, reprezintă adevărate puncte de legătură între provinciile româneşti, de unde poţi pleca liniştit cu o maşina închiriată, de la SWISO Rent A Car la un preţ mai mult decât accesibil!

SWISO Rent A Car este o firma de închirieri auto ce practică preţuri mici pentru maşini de închiriat, punându-ţi la dispozitie o serie de modele de autoturisme elegante sau sport, în funcţie de preferinţele dvs, la cele mai accesibile preţuri, începand de la 6 Euro pe zi!

Ca orice om responsabil, trebuie să-ţi asumi greşelile şi să respecţi condiţiile! Nu este greu! Deci există şi o listă de condiţii: să ai 21 de ani împliniţi, să ai permis de conducere de minim 2 ani, să ai o garanţie de 350 de euro şi, dacă te faci vinovat de vreun accident, să ai de unde plăti daunele de 200 de euro.

Oricum, SWISO Rent A Car se gândeşte la tine şi te asigură că a făcut asigurare CASCO, şi RCA, a asigurat chiar şi ROVINIETA, fără limita de kilometric.

Deci? Caută SWISO Rent A Car, cu sediul în Bucuresti, Calea Rahovei nr 266-268, închiriază o maşină după ce consulţi lista completă de pe website, sună şi alege!

Poţi alege chiar şi ultimul model de Dacia Logan care, se pare, are cele mai avantajoase preţuri, mai ales pentru drumurile din România! Se ştie! Închiriază de la Swiso Rent a Car în siguranţă şi cu profesionalism!

Pentru un serviciu de rent a car ieftin, apelaţi cu încredere la firma Swiso!
Maşina perfecta, pentru nevoile tale, o găseşti doar la Swiso Rent a Car.Sună la numarul de telefon 0762.203.320 !

swiso

2 gânduri despre &8222;Pentru a călători pe drumurile României, închiriază o maşină de la SWISO Rent A Car&8221;

  1. Multumim de informare, char intentionam sa caut pentru un prieten ce vine in vizita la Bucuresti pentru 2 saptamani.

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...