Povestea unor bomboane printre flori

E vremea poveștilor de Crăciun, cu dulciuri, turte dulci, cozonaci, fructe confiate și portocale. E vremea cadourilor pentru cei mici, dar si pentru cei mari, pentru cei dragi, pentru toată lumea. Indiferent dacă este sărbătoare sau nu, oricine se va bucura atunci când va primi un cadou sau o surpriză plăcută, iar dacă tu ești cel ce oferi, bucuria ta poate fi și mai mare.

Uneori este foarte greu să alegi cadoul potrivit din multitudinea de oferte. Să poți personaliza cadoul este, de asemenea, o misiune foarte grea, mai ales dacă nu cunoști bine persoana. Opțiunea flori și bomboane a fost mai mereu varianta care a mulțumit orice gust, pentru că cele două ”ingrediente” stau la baza oricărei bucurii.

Florile reprezintă splendoarea și culoarea vieții

… și a oricărui peisaj. Jungla fără

orhidee nu ar fi junglă, iar deșertul fără florile de cactus nu ar avea personalitate. O sală amenajată pentru un eveniment ar fi tristă fără aranjamente florale, iar o mireasă fără buchet sau coroniță de flori, nu ar mai fi mireasă. O proaspătă mămică va trece imediat peste durerea nașterii atunci când va fi copleșită la vederea unui buchet de flori, cu dragoste ales și oferit,  iar sala de concert a Ateneului sau a Operei va completa, prin aranjamentele florale,  orice simfonie sau suită interpretată de orchestră și aplaudată de spectatori.

Pentru toate aceste povești vă sunt alături florăriile, iar o florărie trebuie să se adapteze mereu pe o piață concurențială din ce în ce mai sofisticată.

Florăria online, magazinul tău de acasă

The Flower Society este una dintre acele florării care s-a creat tocmai pentru a oferi cele mai frumoase surprize, adaptate gusturilor fiecărui client și care te ajută să oferi surprizele la un click distanță. Poate include alături de florile de sezon și cele de import, una sau mai multe dintre cele 12 idei personalizate.

Nu este nevoie să o cauți mult. Este în mediul virtual și face livrări gratuite în București și Cluj Napoca în maxim 2 ore.

Suntem 3 prietene nonconformiste ce iubesc florile, moda si arta, combinatia perfecta pentru The Flower Society – Unexpected Flower Arrangements.

Așa a început povestea lor! Au renunțat la domeniul bancar pentru a oferi cât mai multe coronițe cu flori care ”evocă vibrația și schimbarea anotimpurilor”, dar și bucurii însoțite de zâmbete.

The Flower Society oferă neașteptatele aranjamente florale, cu sau fără, bomboane, mesaje personalizate, de dragoste, cu vanilie și alte condimente, fie sub forma unui buchet ambalat cu hârtie de mătase, dar mai ales aranjamente florale în cutie de lemn ori carton, create de designeri cu studii de specialitate.

Aranjamentele florale sunt realizate printr-un stil noncoformist iar cele 46 modele de aranjamente florale sunt unice și disponibile, in funcție de sezon și tipul de eveniment, doar la floraria online TheFlower Society.

Fie coronita-flori-naturale

Dacă nu locuiești în București sau în Cluj, nu înseamnă că nu poți apela la serviciile acestei florării. Nu ai scuze în era tehnologiei și cu siguranță ai o persoană dragă, adică cel puțin una care să locuiască în unul din aceste orașe. Întră pe site și alege un buchet de flori în funcție de gusturile tale, ori ale ei, în funcție de buget și de sezon.

Ce zici de niște trandafiri și păstăi de vanilie, în cutie,  și fructe învelite în ciocolată? e doar o sugestie, o poți alege pe oricare!

surpriza

Livrarea va fi facuta la data si ora indicata de dumneavoastra, la adresa dorită . Livrarile se fac gratuit doar in Bucuresti si in Cluj, programul de livrare fiind 8:00 – 17:00, de luni pana vineri.
Pentru comenzile din Bucuresti, florile se pot ridica si de la sediul din Str. Mântuleasa 24, sector 2, București în intervalul orar 8:00 – 17:00, de luni pânâ vineri.

Click pentru apelare directa:
0722 218 419 – Bucuresti
0741 114 134 – Cluj
0740 928 368 – Cluj

 

2 gânduri despre &8222;Povestea unor bomboane printre flori&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...