Remediul natural, revoluționar, pentru păr și piele

Menținerea sănătății organismului trebuie să fie o prioritate. O viață sănătoasă, cu o alimentație corectă, cu activități care să mențină echilibrul, reprezintă cheia longevității și a unui trup frumos, armonizat. Atunci când te uiți în oglindă trebuie să zâmbești, iar zâmbetul tău să ofere pozitivism tuturor celor din jur.

Multe probleme de sănătate derivă din stres, din multe griji adunate, alimentație neechilibrată și traiul într-un mediu poluat, la care se mai pot adăuga mulți factori nocivi.

Cauți un tratament împotriva căderii părului care funcționează fără efectele secundare ale substanțelor chimice sau medicamente?

Căderea părului, calviție, semne de deshidratare, foliculita, psoriasiz? Remediul s-a găsit!

par

Primele semne negative ale mediului se pot observa și la nivelul părului sau al pielii. Piele hepatică, cearcăne, riduri adâncite, căderea părului, calviție, semnele de deshidratare, foliculita, psoriasizul, mătreața și altele, mă opresc, nu vreau să vă întristez, reprezintă tot atâtea efecte ale unei sănătăți precare.

Aș vrea să vă bucur, totuși, cu una dintre veștile minunate din preajma Crăciunului. O altă poveste de succes ce vine în întimpinarea clienților, atât suferinzi, cât și a celor care vor doar să prevină. Tratarea internă trebuie completată cu una externă.

„The Soul of Nature natural cosmetics” reprezintă o gamă revoluționară de produse pentru păr și piele, pe care corpul tău le va iubi, așa cum acesta iubește natura.

BannerNC3

Produse pe piețele naționale și internaționale există. Care mai de care promițătoare, multe dintre ele chiar la îndemână în supermarketuri, chiar și la prețuri foarte mici. Dar, produsele se bazează pe ingrediente. Iar cele din ingrediente 100% naturale, fără un strop de produs chimical, nu pot fi confundate cu produsele din supermarket. Un tratament eficient durează cel puțin 90 de zile, iar prețurile sunt oricum mai mici față de calitatea superioară oferită, adaptată tuturor nevoilor clienților.

Ați putea spune că va puteți face singuri măști cu miere de albine, propolis, ulei de măsline, rozmarin, scorțișoară, iasomie, ceară de albine, dar nu e chiar atât de simplu să ai un păr puternic, strălucitor, o piele elastică și luminoasă, iar urmele intemperiilor lăsate de boală sau îmbătrânire să se atenueze până la dispariție. Este nevoie de dozajul potrivit și rețeta optimă. Pentru asta aveți nevoie de rețeta ”Sufletul naturii”, iar această rețetă din combinații de ingrediente naturale, are rezultate miraculoase.

liveskin-white_1

Legenda produsului New HAIR

Legenda NewHair apare din trecutul milenar, tocmai din Asia Mică, la confluența celor mai vechi civilizații: greacă, feniciană și hitită. O rețetă secretă și miraculoasă s-a transmis de către călugărri, din generație în generație, iar după căderea Imperiului Bizantin (1453) aceasta s-a răspândit în toată lumea, în diferite mănăstiri. O perioadă, rețeta a fost ”pierdută”, însă în jurul anului 1800 ea a fost redescoperită de către un călugăr anatolian, iar din 2007 rețeta a fost valorificată de compania ”The Soul of Nature” în favoarea clineților săi din peste 28 de țări ale lumii.

Ce folos oare să ții secretă o rețetă dacă nu poți împărți bucuria sănătății și frumuseții cu toată lumea?

Pentru un preț aproape modic, poți preveni pierderea părului sau îl poți regenera folosind tratamentul pe bază de ingrediente naturale. Miere, propolis, rozmarin, scorțișoară, ulei de măsline din epoca sumeriană, toate pentru voi sau pentru cei dragi vouă.

newhair-black

Citește mai mult despre ”hair loss treatment”

și despre cum să procedezi ca acesta să se regenereze intrând pe site. Vezi condițiile prin care poti comanda produse pentru păr și piele. Transportul este gratuit și compania asigură livrări în peste 28 de țări ale lumii. Cu un simplu click, produsul natural este la tine acasă.

Acest tratament impotriva căderii părului te ține departe de mătreață și mâncărime pe foliculii scalpului. Dacă părul tau este uscat sau afectat de poluare ori expunerea directă la soare, utilizați NEWHAIR – masca de păr potrivită în tratamentul căderii parului.

Tratamentul ”The Soul of Nature natural cosmetics” este cea mai simplă modalitate de a obține parul lucios, strălucitor și sănătos, într-un mod cât se poate de natural.

newhair

NewHairTM nu folosește coloranți, conservanți, parabeni sau ftalați, produse derivate din petrol, parfumuri sintetice, alcool, apă, stabilizatori nenaturali. NewHairTM este o rețetă patentată și utilizează numai ingrediente naturale organice si 100% pure.

Important este să respecți pașii, iar dacă nu vrei pentru tine produsul, cred că ar fi un cadou minunat pentru o persoană dragă! Mie mi-ar plăcea să le am pe toate :).

Rezolvarea problemelor dumneavoastră, mai ales cele legate de piele și păr, nu se poate face fără costuri, dar important este să alegeți varianta cea mai eficientă și naturală.

”The Soul of Nature natural cosmetics” poate fi una din aceste soluții!

5 gânduri despre &8222;Remediul natural, revoluționar, pentru păr și piele&8221;

 1. AICI se-ntîmplă CEVA Nasol !
  Fiecare-şi poate „vinde” Spaţiul Vital cum doreşte
  dar prietenii îi pot spune prieteneşte cum asftel
  SUFLETUL Magia Misterul Sfinţenia SACRUL îmbolnăvindu-se se risipeşte.
  Cum PĂRU-şi pierde RODUL, FRUCTELE !

   • Şi totuşi E ceva ciudat la mijloc !
    Eu ca cititor şi prieten al acestui blog am avut jena unui soi de agresiune.
    Căci Aici (mi) se „VÎND” acum, mai nou, nişte PRODUSE cu „marcă” şi „firmă”
    „the soul of nature” & „new hair”, şi mai ieri, „the flower society” !
    Nu doar „bonboane”, „flori”, „pozitivism” şi „miere de albine”, să fim serioşi !
    Dacă asta îţi aduce un „bănuţ”, Alexandra, de ce nu ! dar măcar să ştim şi noi !
    Şi sincer cred că ar putea fi puse-n blog niţitel altfel, cel puţin CEVA mai „discret-magic” !

   • nu esti tu obisnuit ca eu sa scriu advertoriale, dar bloggerii sunt familiarizati! De altfel, ti-am mai explicat si cu alte ocazii ca scrie in partea de sus a articolului din ce categorie face parte acesta. Mai bine apreciezi ca ale mele cuvinte, nu sunt simple cuvinte! pentru alte activitati ale mele, poti vizita website ul sau pagina de facebook! Multumesc! te pup

 2. Eu sunt de acord cu modul tau de a scrie, nu ma simt deloc agresat ci mai bine informat. Eu te respect Alexandra si orice ar spune ceilalti nu poate fi decat invidie, frustrare sau rea vointa. Chiar ma gandesc sa incerc acest produs pe baza de miere de albine. Pe piata nu se gaseste asa ceva, majoritatea au chimicale, bine iti creste parul dar iti cade altceva …

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s