Klaus Iohannis se justifică

Se justifică ori simte vreo teamă față de scăderea de imagine din ultimele trei zile?

tocmai a postat un text din care putem înțelege că nu i-a picat bine deloc gafa ce a dat efecte adverse:

”În legatură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar sa fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată.

Eu sunt convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi voi lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. Nu există niciun fel de discuţie aici. În acelaşi fel însă sunt ferm convins că dreptul la liberă exprimare, dreptul la informare şi libertatea presei sunt dintre cele mai valoroase bunuri câştigate la Revoluţia din decembrie 1989. Şi cred că oricând apare posibilitatea ca acestea să fie suprimate, nu neapărat dintr-o intenţie, dintr-o abordare stângace câteodată, acest lucru trebuie atenţionat.

Eu nu sunt apropiat de această televiziune, de acest trust de presă. Poate unii sau alţii îşi amintesc că, dimpotrivă, în campania din noiembrie – decembrie 2014, în campania media care s-a purtat, accentele au fost tocmai de altă natură.

Am înţeles foarte clar mesajul pe care l-am primit in aceste zile via Facebook.”

DA, Domnule Presedinte! ne ingrijoram! ne îngrijorăm pentru ca nu știm pentru cine jucați! v-am votat, dar jucați pentru țară sau pentru niște cărți puse pe masă de cei care joacă soarta natiunii în subteranele neștiintei poporului?

Din punctul meu de vedere, dacă nici dvs nu reușiti să ne considerați o națiune demnă de respect în lume, atunci nu văd cine în viitor să o poată face! ați dezamăgit, dar eu încă mai aștept ceva care să dărâme pesimismul maselor!

Screenshot 2016-02-20 01.56.43

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s