Cafea cu gust de Opel

AutoAiss reprezentanţa Opel în Focşani a organizat un Blogmeet Opel24H, a patra ediţie, la care toţi bloggerii vrânceni au fost aşteptaţi. Evident ca nu toţi pot fi disponibili într-o oarecare sâmbătă pe 5 aprilie, mai ales dacă plouă şi e frig. Până la urmă ce s-ar putea discuta la o cafea? Ne-am strâns din nou, cei cinci, şi am sărbătorit, iar Ştefan Dănuţ s-a gândit că este cam frig şi ne-a dăruit chiar şi mănuşi. 🙂

IMG_2707

Se pot discuta multe, nu neapărat despre cei 152 de ani de tradiţie Opel sau că Chevrolet a ieşit cumva de pe piaţa europeană, dar gustul de cafea oferit de un prieten blogger la care se adaugă sfaturi utile despre blogging şi cum ai putea câştiga nişte bani din postări originale nu sunt de găsit pe toate drumurile. Mai mult de atât, cum să nu fii alături de un alt prieten care, după ce aşteaptă jumătate de oră să apari şi alte câteva zile cu minunatul secret în el, să împărtăşească cu tine bucuria unei noi vieţi care e pe cale să bucure Pământul? Cum? Desface şampania şi bem, chiar dacă e înainte de prânz. E o bucurie, pe care un blogger prieten o împărtăşeşte cu alţi prieteni. A fost eveniment cu surprize, voie bună, cafea şi şampanie, viitori tătici şi o perioadă de reduceri la gama Opel.

IMG_2712Gustând din cafea am aflat că în cadrul campaniei, modelul Opel Corsa are un preţ începând cu 7.965 euro cu TVA inclus, pentru achiziţionarea în leasing şi prima de casare inclusă. În aceleaşi condiţii, Opel Antara este disponibil la preţuri începând de la 17.250 euro cu TVA, iar restul gamei este disponibilă, de asemenea, cu oferte. Ca în fiecare an, ofertele speciale de finanţare însoţesc propunerile privind modelele Opel. Poliţa CASCO asociată modelelor din campanie are în acest interval un preţ cu 15% mai mic, iar acum oferta de accesorii beneficiază de 30% reducere.

IMG_2720 IMG_2721

Ştefan Dănuţ ne-a specificat că detalii suplimentare despre această acţiune găsiţi la dealerul dvs. Opel: Auto Aiss Focsani, Calea Moldovei (E85) km. 185, tel.: 0237/212.201, vanzari.opel@autoaiss.ro.

IMG_2638 IMG_2640 IMG_2644

5 gânduri despre &8222;Cafea cu gust de Opel&8221;

  1. Imi place foarte mult cand o astfel de companie ia in seama si bloggeri. Oricum, Opel va avea foarte mult de castigat, sper sa se faca un blogmeet la nivel national, ce frumos ar fi.

    • cred ca toti agentii, indiferent de tipul de activitate, ar trebui sa ia in serios activitatea si comunitatea bloggerilor! din ce in ce mai mult influenta Social Media va lua avant, iar in era digitala si futurista, cuvantul va ocupa un loc important!

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s