Votul vostru va salva viitorul generaţiilor!

Astăzi, am fost nevoită să caut mai multe informaţii pe nişte DVD uri şi, pe lângă faptul că am descoperit numeroase fotografii de care abia dacă îmi mai aduceam aminte, am găsit câteva foarte interesante pe care, efectiv din lipsa de timp, am cam uitat să le postez pe blog, ele fiind dinainte de crearea acestuia.

În penultima vizită la Sighetul Marmaţiei şi, evident, la „Memorialul Durerii” despre care v-am mai povestit şi ştiţi că acolo sunt concentrate cele mai dureroase urme ale opresiunii comuniste, am fotografiat nişte citate ce pot înlocui foarte bine orice îndemn de a avea grijă de propriul nostru viitor, dar mai ales al generaţiilor viitoare.

Accentuez însă dorinţa şi micul sfat către cei care abia au împlinit vârsta majoratului, că libertatea nu are preţ, libertatea s-a câştigat (!) sau se câştigă uneori greu, dar dacă dreptul tău prin Constituţie nu ţi-l exerciţi, înseamnă că nu numai că nu respecţi trecutul neamului tău, dar nu-ţi respecţi propriul tău viitor.

Renunţă la un ceas de confort şi mergi şi votează-ţi „răul cel mai mic”. Ştiu că e lista lungă (şi/sau nu ai pe cine), dar e dreptul tău la care nu trebuie să renunţi orice ar fi!

Nu fi egoist, indiferent de vârsta ta! Nu te bucura la avantajele de moment, gândeşte-te la viitorul copiilor tăi sau ai altora! Au dreptul să aibă un viitor mai bun decât cel pe care l-am avut noi sau străbunii noştri.

Poate că nu am fost suficient de convingătoare, tocmai pentru că îmi displace propaganda, dar vă las câteva fotografii din Memorialul de la Sighet, unde numai cei cu inimă de câine nu se pot sensibiliza la teroarea trecutului.

DSC00380 copy DSC00381 copy DSC00383 copy Memorial

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s