Nesimțire la cotă alarmantă!

A fost o vreme când mulţi din mediul rural au migrat spre oraş pentru a trăi în condiţii mai bune. De la o vreme, mulţi din mediul urban se mută în mediul rural pentru linişte şi contemplarea naturii. Efectele de dus-întors se produc după cum curg vremurile.

Dar bunul simţ nu ţine de mediul în care locuieşti, nici de numărul de diplome. Bunul simţ vine din noi înşine şi respectul pe care suntem dispuşi să-l oferim celor de lângă noi.
A trăi la oraş presupune să ieşi din starea de linişte. Din starea de contemplare. Foarte rar găseşti momente prielnice pentru asta. A trăi la oraş presupune să îţi asumi riscul aglomeraţiei, al zgomotului, al mizeriei, al stării de confort urban versus rural, dar în acelaşi timp de disconfort natural şi curat vizavi de mizerabil şi aglomerat. Asta, în cazul în care nu ai vreun ”castel” la marginea oraşului înconjurat şi de vreo pădure.

Atunci când alegi să trăieşti într-o aglomeraţie urbană cu peste un milion de locuitori, ba chiar şi cu peste 10 de milioane, îţi asumi tot ”pachetul”. Dar într-un amărât de orăşel cu aproximativ 70 de mii de locuitori, la ce să te aştepţi?

Vezi AICI raspunsul!

Un gând despre &8222;Nesimțire la cotă alarmantă!&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s