Prietenii adevăraţi – secretul rezistenţei!

V-am zis oare?… că „Dorel”- muncitorul a terminat, în sfârşit, racordurile la ţevile pentru căldură şi de vineri au început caloriferele mele să se încălzeazcă? Am crezut că mor de atâta aşteptare şi cu fiecare grad care mai scădea în termometru, deveneam din ce în ce mai palidă şi pe ici colo, cam vânătă de frig. Oricum, acum e bine pe jumătate, pentru că apă caldă tot nu este, dar e mult mai bine să faci baie la lighean când e cald în casă, decât atunci când dârdâi din toate încheieturile!

Nu ştiu nici eu cum de am rezistat atâta vreme, dar oricum mi-aţi fost cu toţii de mare ajutor că m-aţi susţinut cum aţi putut şi v-aţi amuzat copios citind serialul „Dorel la mine în cartier”, de la rubrica „Mă deranjează” de pe blogul meu.

Cel mai greu, în lipsa apei calde, mi-a fost şi îmi este să-mi îngrijesc părul. Fiind mai lunguţ şi blond (pentru că aşa cică îmi stă mai bine) vă daţi seama ce puteam pătimi dacă nu mă ajuta DANA?

Păi logic, că prietenii aşa fac! Sar în ajutor şi te ajută să treci peste momente grele. Ea are şi căldură şi apă caldă, pentru că are centrală şi spaţiul confortabil al coaforului ei, nu te face decât să te duci să te laşi răsfaţată.

Intri în salon, se uită la aşa cu ochii cei mari de păpuşă la tine, zâmbeşte, te aşează în fotoliul cel fain, se mai gândeşte două minute, face o vrajă amestecând într-un castron şi pac, te trezeşti că îţi pictează părul :)!

Şi după ce termină de „pictat”, mai povestim pe scurt câte ceva, mai cârcotim un Can Can de pe la TV, că în rest nici nu avem cum să ne uităm şi PAC, deja eşti lungită pe un soi de canapea. .. dar unde te duci cu gândul femeie? E un soi de banchetă pe care stai comod, la scafă, unde mai e şi o „chestie” care îţi protejează cervicalele şi stai acolo mult şi bine, pentru că DANA îţi spală şi te masează până te ia somnul!  Normal, mai ales că acasă nu e apă, te apucă şi visatul :)!

Astăzi, dacă nu mă grăbeam să ajung la serviciu, puteam să mai zăbovesc niţel şi să visez, cum ar fi o baie cu muuuuuuuuuuuultttttttttăăăăăăăăăăă spuuuuuuuuuuuumăăăă! J

Visul s-a terminat repede dându-mi seama cât este de târziu şi atunci, Dana s-a grăbit să-mi ofere un WONDERFUL LOOK, cu un nou produs.

Fotografie0155Fotografie0161Fotografie0160Fotografie0159Ce ziceţi? Merită să treceţi şi voi pe acolo? E foarte uşor de ajuns! Aproape de intersecţia Big Centru, pe Unirea Principatelor, colţ cu strada Popa Şapcă. Dacă nu te descurci, dai un telefon, că ai multe extraopţiuni acum 🙂 0784.637.635

beautysalonA! SĂ NU UIT! Dacă mergeţi mâine, SĂ ŞTIŢI CĂ este ziua ei de naştere şi nu UITA, TU FEMEIE, că trebuie să fii mereu CEA MAI FRUMOASĂ!

Fotografie0162LA MULŢI ANI DANA! SĂ FII SĂNĂTOASĂ ŞI IUBITĂ DE TOATĂ LUMEA ŞI COPILUL TĂU DIN VIITOR, SĂ FIE CEL MAI FRUMOS ŞI SĂNĂTOS DIN LUME!LAMULTIANIDANA

5 gânduri despre &8222;Prietenii adevăraţi – secretul rezistenţei!&8221;

  1. Acest eseu al Domniei Voastre imi aduce aminte de o pilda sau un banc cu un rabin, un evreu nemultumit si niste capre. Eu raman totusi la maxima mea mioritica „Asa cum capra desteapta ciobanul, asa si foamea (eventula si frigul) ii va destepta pe focsaneni”, conditie in care de glumite cu Dorel, nu cred ca se va mai amuza multe persoane, deoarece „cutitul va ajunge la os”.

  2. in poza in care esti imbracata in culorile echipei Steaua : ros-albastru, pari precum o eleva de liceu care a chiulit de la ultima ora ca sa-si aranjeze parul pt a merge cu fetele la un majorat ;))

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s