”Am avut cea mai frumoasă mireasă…”

Anul acesta a fost un an al descoperirilor! Atât a unei părți din propria-mi identitate, a ceea ce nu credeam că există sau a ceea ce nu credeam că pot face, dar am mai descoperit ceva!

Am cunoscut oameni noi, prieteni care nu au rămas prieteni la nivelul virtual, ci chiar oameni care au dăruit câte o fărămă din timpul lor și altora, și mie. Aceștia sunt prietenii mei bloggerii vrânceni, cu care poate nu am clădit case și nici munții nu i-am mutat, dar au încurajat mereu pe cei care nu au avut suficient elan și au oferit câte o motivație pentru a merge mai departe în cele două medii: offline și online.

Unul din prietenii speciali este Robert Drilea, pe care l-am cunoscut la începutul anului și care m-a introdus în lumea mașinilor și a test-drive-ului. El reprezintă cel mai puternic caracter, privit evident la modul subiectiv, pentru că până la urmă este doar un om și nu poate fi pe înțelesul tuturor.

El este cel care, în ciuda piedicilor impuse de soartă, reușește să aibă grijă de propria persoană, de familie, să fie la curent cu toate chichițele contabilității, să testeze mașinile apărute pe piață, să scrie despre ele, să iubească pe Ana, să-și țină laolaltă prietenii dragi și să bea uneori cafeaua cu ei. Ați spune că asta poate face oricine… eu recunosc că nu le pot face pe toate și cu siguranță va fi ceva amânat… Pentru asta îl admir și mai mult!

Acesta este Robert, o persoană specială care și-a depășit ”condiția fizică” și noaptea trecută a fost cel mai fericit om: și-a ales mireasa cea mai frumoasă din lume și a dansat în ritm de vals cum a putut mai bine! Ana va fi pentru el, așa cum a fost și până acum, iubirea vieții lui… și să mă ierte dacă am tras cumva vreo concluzie în locul lui, dar chiar el mi-a spus asta! 🙂

Doresc noului cuplu Ana-Maria și Robert Drilea, o viață frumoasă și sănătoasă, multă armonie și puteri depline pentru toate zilele ce vor urma! Toată dragostea! Casă de piatră! :*

robertsiana

robertsiana2anamaria

Un gând despre &8222;”Am avut cea mai frumoasă mireasă…”&8221;

Mi-ar plăcea să-ţi ştiu părerea...

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s